CUI plant inspecteur

Weitere Details
Suchkriterien
Mogelijke 3P functies
  • Equipment Inspector
  • Inspecteur i.o.
  • IWT International Welding Technologist
  • Plant inspector
  • Welding Inspector
Reageer nu!

CUI leiding inspectie

CUI is een onderschat probleem en kan een ernstige verstoring veroorzaken van de productiviteit, gevaar opleveren voor het personeel en vormt een bedreiging voor het milieu. Het heeft bovendien al heel wat levens gekost. Schade door CUI kost bedrijven wereldwijd jaarlijks miljoenen.

Het minimaliseren van CUI speelt een belangrijke rol in Asset Integrity Management met name van inspectie van leidingen en Equipment.

CUI is niet altijd zichtbaar aan het oppervlak en ontstaat geleidelijk op zwakke plekken onder de isolatie op leidingen en Equipment in een bepaald temperatuur gebied en op verdachte plaatsen.

Het opsporen hiervan vergt een ruime ervaring in visuele inspectie, kennis van materialen en degradatie mechanismen enerzijds en anderzijds een ruime inzicht in NDO technieken, CUI inspectie is zeker niet te onderschatten.

Wij zoeken dan ook inspecteurs met een ruime ervaring in leiding inspectie in de Chemie en Petrochemie met min een gecertificeerde opleiding als MLT/IWT ( International Welding Technologist ) of IKT gecertificeerde inspecteurs.

Opleiding eisen

5- 10 ervaring opleiding MLT/IWT of IKT inspectie & keuringstechniek Level II met certificaat

Ort

Moerdijk

Datum veröffentlichen

14.01.2019

Kontaktperson

Kees van Oevelen

Job agents
Sie wünschen passende Jobs per E-Mail?
Gestalten Sie hier Ihren persönlichen Job Agenten.